Privacy Policy

18 mei 2018

Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Dit betreft uw naw-gegevens, factuuradres, emailadres en telefoonnummer. Wij mogen uw persoonsgegevens aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen.

Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Dit betreft behalve de eerder genoemde persoonsgegevens ook uw betalingsgegevens, ip-adres en eventueel uw geboortedatum. Dit is nodig om uw betaling te kunnen verwerken en om eventuele terugbetalingen te kunnen verrichten.

Verstrekken aan derden
Voor het ontvangen, verwerken en afhandelen van bestellingen werken wij samen met een aantal bedrijven die uw gegevens ontvangen. Met hen hebben wij verwerkersovereenkomsten gesloten conform de AVG waardoor uw gegevens goed beschermd zijn. Onze vaste partners zijn:

  • MultiSafePay (MultiFactor) / PayPal (betaalproviders)
  • Lightspeed (webshop software)
  • Picqer (magazijn software)
  • Exact (software boekhouding)
  • MyParcel (PostNL verzending)

Reviews
Wij vinden het fijn om te horen hoe uw ervaring is met Bath&Living. Daarom ontvangt u enkele dagen na ontvangst van uw bestelling een uitnodiging voor het schrijven van een beoordeling via WebwinkelKeur. U ontvangt eenmalig een herinnering.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen maken wij uitsluitend gebruik van SSL-beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert.

Contactformulier
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen. De informatie die u hier invult (naw gegevens) wordt alleen gebruikt om met u te corresponderen over uw vraag. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Account aanmaken
U kunt ervoor kiezen om een account aan te maken in onze webwinkel zodat u niet steeds opnieuw uw informatie hoeft in te vullen. U kunt via uw account informatie aanpassen en uw bestellingen inzien. Met uw naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer, emailadres en een zelfgekozen gebruikersnaam maken wij een account, waarop u kunt inloggen met een zelfgekozen wachtwoord. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, echter het kan zijn dat sommige onderdelen van onze webwinkel dan niet goed werken.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten waarin strikte afspraken staan over wat zij mogen bijhouden (conform Google voorwaarden voor gegevensverwerking). Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Bath&Living
Kerkstraat 78
6031 CJ Nederweert
info@bath-living.com
+31 (0)495 625991